عطسه را با طب سنتی درمان کنید

عطسه را با طب سنتی درمان کنید

 

در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون‌ساز (مانند شیرینی‌ها، آجیل، کیک و خامه زیاد)، پرهیز و مصرف انواع گوشت را تا اندازه‌ای کم کرد.

در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش‌های ساده، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو،‌ آش شبدر و قره‌قروت، و. به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده است.

این غذاها انرژی پایه و ویتامین مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند. مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.

از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شده است.

برای درمان عطسه‌های زیاد ناشی از حساسیت فصلی، می‌توانید روزی 2 بار، با روغن بنفشه درون حفره‌های بینی و روی پیشانی خود را چرب کنید، همچنین لازم است مصرف انواع ادویه، غذاهای سرخ‌کردنی، شکلات و قهوه را در فصل بهار به حداقل برسانید.


سلامت مصرف ,غذاهای ,بهار ,درمان ,مصرف انواع ,درمان کنید ,سنتی درمان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرجع رسمی مسابقات آنلاین pes خاطره دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. پرنده فناوری فروش لوازم تابلو سازي اندیشه آموزش احترام اجتماعی در مدارس طریقت من دانلود کلیپ جدید